THAISE WOK LOTUS

THAISE WOK LOTUS De echte Thaise keuken bij u thuis!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1313 beoordelingen
14 feb 2020 om 20:20 Ondanks fout bij eerste is het top opgelost met snel het goede gerecht. Desalniettemin was het gewoon weer top! We blijven fan en zullen snel weer bestellen
12 feb 2020 om 21:07 Zeker een aanrader, eten was heerlijk. Vooral de gefrituurde garnalenspiesjes is lekker pittig. Zal hier zeker weer bestellen.
12 feb 2020 om 20:32 Altijd heerlijk eten en goede service! Werd zelfs nog nagebeld met de vraag of de kokin wel cashewnoten door het gerecht had gedaan (en dat had ze!) Want ze wist het niet meer zeker. Echt een aanrader, waar voor je geld!
7 feb 2020 om 20:19 Eten was heerlijk alleen de gebakken mie niet warm genoeg. Maar even in de magnetron was een uitkomst.
2 feb 2020 om 20:41 De salade was heerlijk, zoals altijd maar ik vond de gebakken banaan niet lekker.
2 feb 2020 om 20:24 Het eten was ok maar de bezorging heeft 2 uur !! geduurd. Na 1,5 uur werden we pas gebeld dat er wat fout was gegaan en duurde het nog een half uur. Er werden wel 2 biertjes ter compensatie bij de bestelling geleverd.
1 feb 2020 om 19:27 Zoals altijd helemaal in orde. Er ontbrak een ingrediënt, maar via een briefje werd keurig uitgelegd waarom dit was (ivm Chinees nieuwjaar geen levering).
31 jan 2020 om 23:02 Bezorging volgens opgave vooraf, bezorger vriendelijk en correct. Eten is goed, smaakvol, vers, Zullen hier vaker bestellen.
28 jan 2020 om 22:05 De curry was heerlijk!! helaas waren de mini loempia’s een tegenvaller.. een gedeelte lag los in de plastic bezorgzak ze waren lauw en erg bleekjes
28 jan 2020 om 20:57 Eerste keer maar Zal er zeker nog een keer bestellen
28 jan 2020 om 10:52 In het verleden erg goede ervaringen, maar het gaat hard achteruit. We hadden kipsaté besteld, deze was zeer taai en niet goed te eten. De mie niet verfijnd. Het is best duur eten en dan verwacht ik hoge kwaliteit, hier voldeed het zeker niet aan.
19 jan 2020 om 19:00 Het was weer super lekker en goed verzorgd!