THAISE WOK LOTUS

THAISE WOK LOTUS De echte Thaise keuken bij u thuis!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2004 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thaise Wok Lotus. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 19:21 Eten was oneetbaar. Kennelijk een uur tevoren klaargemaakt. Hebben het direct in de afvalbak gegooid. Overcooked en smakeloos. Hadden eerder, betere ervaring met hen. Kennelijk heeft me zich vergist in de aflevering en is het eten “Doorverwarmen
25 jun 2022 om 21:50 Heel lekker eten en snel bezorgd ik heb hier vaker besteld en dat zeker nog vaker doen.
19 jun 2022 om 14:03 Heerlijk eten, lekker veel groente en de bezorger was er al na een half uur (terwijl in de bevestiging stond dat het nog 59min zou duren). Ik ga hier zeker vaker bestellen.
11 jun 2022 om 20:56 Heerlijk eten en super snel bezorgd. Er was iets vergeten bijde bestelling, ik kreeg netjes een telefoontje en de 2e bezorger was als onderweg. Super geregeld.
10 jun 2022 om 13:00 Altijd goed eten ook voldoende zeker aanrader
6 jun 2022 om 20:55 Omg zo lekker!! Vers, heerlijk en snel!!! We’ll be back!
6 jun 2022 om 19:09 Voor het eerst vond ik het niet lekker Het was koud! De rijst was heel plakkerig De ei en tomaat was het lekkerst Heel jammer want k toestel vaker hier en altijd is het top! Alleen nu niet tevreden
5 jun 2022 om 20:25 Keurig bezorgd, super lekker eten.
29 mei 2022 om 19:53 Heerlijk gegeten maar wel na meer dan 90(!) minuten wachten.
29 mei 2022 om 19:42 Heerlijk! Echt geweldig eten en zelfs nog een paar minuten voor de afgesproken tijd bezorgd. Hier bestellen we zeker vaker!
28 mei 2022 om 19:55 Duurde 50 min. Best lang wachten. Weinig gambas helaas en ik vroeg om gele curry, ik kreeg groene! De kip curry niet naar tevredenheid. Niet mals genoeg helaas.
26 mei 2022 om 21:50 Keurige bezorging en op tijd. Heerlijk eten met ruime keuze aan maaltijden.